Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vår største plug-in-hybrid Audi Q7 e-tron quattro

Audi Q7 e-tron er verdens første TDI ladbare hybridbil med quattro firehjulstrekk. "Best i test og terningkast 6"

Bilen er den første plug-in hybriden med dieselmotor fra Audi. Modellen kombinerer det beste fra to verdener, to motorer - én oppgave. Vår store SUV har en elektrisk rekkevidde på inntil 56 kilometer, og med dieselmotoren gir dette bilen en total rekkevidde på 1320 kilometer. Q7 e-tron akselerer fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder, og har likevel et forbruk på under 0,2 liter diesel per mil. En systemeffekt på 373 hk legger til rette for en topphastighet for 230 km/t. 

 

Q7 e-tron scorer høyt på alle tester. Senest i februar 2018 fikk vår plug-in hybrid terningkast 6 av side3.no. Se testen her eller i link til høyre!

 

"Audiens elmotor ligger før girkassen, og følgelig før den sentralt plasserte ingeniørbragden av tannhjul og lameller som fordeler kraft til for- og bakhjulene. Derfor har Q7 alltid konsekvent permanent firehjulsdrift, uansett om den går på strøm, diesel eller en miks. Dette er konvensjonell firehjulsdrift på sitt beste. I vår faste testrunde på 20 mil tar Audien med seg batterifordelen og går fascinerende billig (0,5 l/mil). Audi Q7 e-tron er en bamse av en bil, der komforten imponerer uansett hvor du kjører. Q7 gir testens beste kvalitetsinntrykk. Batteriet er stort nok til å ha en reell effekt, mens dieselsekseren er deilig. Vår vinter-SUV heter Audi." - side3

 

Effektiv oppvarming

Det er første gang en varmepumpe integreres i termostyringssystemet på en plug-in-hybrid. Pumpen bruker spillvarmen fra den elektriske drivlinjen og batteriet til å varme opp kupeen. I tillegg til at pumpen arbeider raskt og effektivt, kreves det betydelig mindre energi fra batteriet for å varme opp kupeen når det er kaldt ute. Dette er et av flere effektivitetstiltak som er fordelaktige både for deg og miljøet.

 

Audi virtual cockpit

Audi virtual cockpit er et digitalt kombiinstrument som leveres som standard og viser all kjørerelevant informasjon på et høyoppløselig 12,3-tommers fargedisplay. Displayet viser både energiflyt, effektmåler og bilens rekkevidde. Bildet er krystallklart med høy kontrast. Du kan velge om informasjonen skal vises i de klassiske, runde instrumentene, eller i form av en imponerende infotainmentenhet. MMI-displayet på 8,3 tommer kan skyves ut for å vise mer informasjon. 

 

 

Fra null til full "tank" på mindre enn 2,5 timer

Med kablene som følger med e-tron-ladesystemet, kobler du bilen til strømnettet i en enkel håndvending. Ved bruk av industrikontakt er batteriet fulladet etter mindre enn to og en halv time. Lader du med vanlig stikkontakt, tar ladingen åtte timer.

Gjør det enkelt med e-tron ladeutstyr

e-tron-ladesystemet består av bilens ladekabel, betjeningsenhet og to forbindelseskabler. Med industrikontakt oppnås
full ladeeffekt på 7,2 kW og batteriet er fulladet etter kun ca. 2,5 timer som nevnt tidligere. Med vanlig stikkontakt tar ladingen ca. 8 timer.

Ønsker du å lade batteriet raskt anbefaler vi at du bruker en industrikontakt. Ladedocken (ekstrautstyr) gir økt komfort når du har din egen parkeringsplass. Lader du på offentlige steder kan du bruke den spesielle ladekabelen.En slik industrikontakt får du kjøpt hos oss, hvor vi i tillegg tilbyr installasjonstjeneste som inkluderer Home Check og montering av kontakten. Du har dermed din
private ladestasjon. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

 

 

Audi Q7 e-tron er svært godt utstyrt. Her er et utvalg av standardutstyret på bilen:

  • Navigasjon plus: består av Navigasjonssystem plus med MMI touch, 8,3-tommers MMI skjerm med høy oppløsning. Inkludert radio med 8 passivhøyttalere foran og bak, AM / FM fasediversitet, MP3-, WMA-, og AAC, 2 SDXC-kortlesere, 3D-navingasjon (harddisk) 2x SDXC uttak, AUXIN og USB-port, Bluetooth grensesnitt med Bluetooth-lydstreaming MMI touch: Berøringssensitivt inntastingsfelt, 10GB med lagringsplass for musikk, WLAN-hotsport og 3 måneders prøveperiode på Audi Connect
  • Audi Virtual Cockpit: består av Audi Virtual Cockpit 12,3". Heldigitalt kombiinstrument for fleksibel og behovstilpasset visning av informasjon
  • Varmepumpe
  • 3-soners klimaanlegg
  • Parkeringssystem plus: består av sensorer foran og bak
  • Klimaanlegg, også for kjøling av batterier
  • Aktiv gasspedal

 

Perfekt familiebil

Audi Q7 e-tron har god plass til både fører og passasjerer, samt god plass i bagasjerommet. Sistnevnte rommer gledelige 650 liter, og slår du ned baksete får du plass til hele 1835 liter. Bilen leveres med ferdige iso-fix fester så du trygt kan plassere barna i barneseter i baksete. Q7 e-tron er en stor SUV med god bakkeklaring slik at bilen egner seg svært godt i ulent terreng og på norske vinterveier. Med denne bilen kommer du praktisk talt frem overalt!

 

Kommer bilen med aktuelt tilbehør til en aktiv hverdag?

Vårt delelager hjelper deg mer enn gjerne med tilbehøret du trenger. Trenger du bilsete til barna, ipadholder til nakkeputen eller bare en kaffekopp for lengre kjøreturer? Vi har det du trenger. Melder behovet seg for mer oppbevaring har vi skistativ, sykkelstativ, takbokser med mer. Vi hjelper deg med alt du trenger for en enklere hverdag for hele familien. Ta kontakt med vårt delelager HER.

 

Audi Q7 e-tron er like komfortabel som den er sportslig. Bilen er helt perfekt for norske vintre og stor nok til hele familien. Kjør trygt og sikkert under alle forhold med vår største plug-in hybrid!

Kontakt oss

Samtykke
Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.

 

Kilder: audi.no, side3.no
Bilder: Albjerk Bil Drammen, side3.no