Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi A3 Sportback e-tron er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift - Ladbar hybrid på sitt beste!

Tenker du på både driftskostnader, miljø, komfort og design når du skal velge bil er A3 e-tron et perfekt valg. Bilen har en rekkevidde på inntil 50 km på elektrisk drift, og total rekkevidde på opptil 940 kilometer. For deg som er opptatt av fart kan vi friste med en akselerasjon på 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder med en topphastighet på 222 km/t.

 

Det mange lurer på er, hvordan fungerer egentlig en ladbar hybrid? Må man passe på å ha ladet batteriet til enhver tid?

 

Vår ladbare hybrid kan kjøres i tre ulike modus:

 • Elektrisk modus (helelektrisk)
 • Hybridmodus
 • Kun med forbrenningsmotor 

Når du velger å kjøre i elektrisk modus bruker bilen kun strøm. Selv om bilen kjører i elektrisk modus tilbyr den kraftig akselerasjon uten behov for å engasjere forbrenningsmotoren. Bruker du kun forbrenningsmotoren vil du kun bruke bilen som en "vanlig" bil uten bruk av strøm. Velger du hybridmodus og lar begge motorene jobbe sammen, lager bilen er såkalt «Boosting». Når du slipper gasspedalen, kobles begge motorene av midlertidig og man «glider» fremover. Dette betyr at det ikke vil være noen motorbremsing, hvilket øker effektiviteten.

 

Når det gjelder utslipp har A3 e-tron et CO₂-utslipp på kun 35 gram per kilometer i gjennomsnitt, og et forbruk ved blandet kjøring på 1,5 l/100 km. Det kan vi like. Denne bilen er derfor perfekt for deg som kjører mange korte turer i det daglige, samtidig som den gir svært god uttelling selv på langturer. 

 

       

 

Hvordan fungerer ladingen på A3 e-tron?

 

Bilen er utstyrt med Audis hurtiglader som standard. Ladekontakten ligger gjemt bak ringene i grillen i front - strøken plassering spør du oss som er litt over snittet opptatt av detaljer.

Utstyret er ukomplisert å bruke, og med dette ladesystemet kan plug-in hybriden lades enkelt og raskt - hjemme og på veien. Når den kobles til en industrikontakt, lades bilen opp på bare litt mer enn to timer. Du kan også lade på offentlige ladestasjoner ved bruk av ladekabel for ladestasjoner, som kan fås som tilleggsutstyr. En full opplading tar mellom to og fire timer.

 

ladekontakt e-tron      ladekontakt med kabel e-tron

Ladekontakten er gjemt bak ringene i front

Utstyr og tilbehør til din A3 e-tron

Bilen vi er overbegeistret over kommer med mye standardutstyr. Noen utvalgte høydepunkter som er verdt å merke seg er følgende: 

 • Advanced Key / Nøkkelløs betjening av bilen: Føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-
  /stoppknapp i midtkonsollen
 • Bluetooth / handsfree
 • DAB+
 • Audi sound system inkluderer 6-kanals forsterker og 10 høyttalere
 • 3-eikers multifunksjonssportsratt i skinn
 • LED-kjørelys

Bilen kan fullspekkes av både utstyr og tilbehør. Se prisliste HER. Se tilbehørskatalog til A3 e-tron HER.

Dette er bilen med det beste fra to verdener - En unik bil i toppklassen

Foto: Albjerk Bil Drammen, Audi.no,
Kilder: Audi.no, side3.no