Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi e-tron 50 quattro kan nå kjøpes hos oss!

Audi e-tron 55 har tatt Norge med storm, og nå har vi endelig åpnet salget av den nye og rimeligere versjonen Audi e-tron 50!

Nye e-tron 50 quattro er en stor SUV som oppfyller behovene til de fleste i det norske familiesegmentet, både med tanke på størrelse og plass, og dessuten det daglige behovet for rekkevidde – med mye småkjøring i hverdagene og enkelte langturer i helger og ferier. I tillegg gjør prisen at bilen er innenfor rekkevidde hos mange. Audi e-tron 50 quattro kombinerer stor plass, høy sikkerhet, quattro firehjulsdrift, høy bakkeklaring, høy komfort og premium kvalitet. Det gjør Audi e-tron 50 quattro til et attraktivt alternativ for nordmenn som ønsker å kjøre elektrisk. Bilen kommer med en rekkevidde på 299-332 km etter WLTP avhengig av grunnmodell og utstyr, mulighet for 120kW hurtiglading som gir bilen opptil 80% batterikapasitet på kun 30 minutter og hele 313 hk!

Salget av nye Audi e-tron 50 har endelig åpnet! Ta kontakt med oss eller kom innom for en hyggelig handel!

 

Hva er forskjellen på Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50?

Tallene 55 og 50 er bilens modellbetegnelse/ytelsesbetegnelse. Tallet 50 vil si modeller som har fra 286hk/210kW opp til 332hk/244kW, mens 55 vil si modeller som har fra 245kW/333hk til 319kW/434hk. 

Audi e-tron 50 quattro er nær identisk med Audi e-tron 55 quattro, og kommer også med mye utstyr inkludert som standard. Det er størrelsen på batteriet, motorene og rekkevidden som er forskjellig. Den nye e-tron-versjonen får lavere vekt og en enda mer effektiv drivlinje. Samtidig får den all den samme teknologien og de eksklusive løsningene som ble lansert med Audi e-tron 55 quattro. I tillegg blir S-line eksteriør nå også tilgjengelig på Audi e-tron for første gang med denne versjonen.

 

Hva vil Audi e-tron 50 koste og hva slags utstyr har den?

Audi e-tron 50 quattro lanseres med egne attraktive og markedstilpassede modeller for det norske markedet. Launch Edition som er introduksjonsmodellen, får en startpris på 499.000,-*. De to øvrige lanseringsmodellene, e-tron Advanced Business og e-tron Advanced Sport, starter på henholdsvis 559.900,-* og 599.900,-*.

Launch Edition fra 499.000,-*
I Norge vil Audi e-tron 50 quattro også komme med mye utstyr inkludert som standard, slik som Audi e-tron 55. Bilen blant annet komme med følgende standardutstyr: Adaptiv luftfjæring, varmeseter foran, navigasjon plus, quattro firehjulsdrift, LED hovedlys, cruise kontroll, elektrisk bakluke, virtual cockpit, parkeringssensor foran og ba, varmepumpe og ekstra oppvarming for kupé og batteri.

Advanced Business fra 559.900,-*
Utover standard, så har denne bilen følgende utstyr inkludert:

Vinterpakke som består av forberedelse for tilhengerfeste, sidekollisjonsputer bak, elektrisk justerbar korsryggstøtte foran, blank takreling, assistentpakke tur med adaptiv førerassistent og komfort førklimatisering, i tillegg til utstyr som Audi smart phone interface, Audi phone box, automatisk oppvarmede og avblendbare, elektrisk innstillbare og innklappbare utvendige speil, ekstra mørke ruter bak, skillenett, komfortmidtarmlene, seter i skinn/kunstskinn, ambientebelysning og oppbevaringspakke. 

Advanced Sport fra 599.900,-*

Utover Advanced Business over, så har denne modellen følgende utstyr inkludert: 
Justerbare hodestøtter foran, avtagbart tilhengerfeste, top view camera 360 grader, hellakkering, sportsseter, skinn/alcantara (i stedet for skinn/kunstskinn som er på Advanced Business), elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon på førersetet og automatisk oppvarmede og avblendbare, elektrisk innstillbare og innklappbare utvendige speil med minnefunksjon (samme speil som på Advanced Business, men her med minne).

Er du interessert i nye Audi e-tron 50 quattro ?
Ta kontakt med oss!

 

*Frakt og levering kan tilkomme.