Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi A4 allroad quattro - Bilen som gjør dårlige veier til gode opplevelser

Stasjonsvognen er fylt med teknologi som vekker begeistring, den har en design som setter nye standarder, og den er utpreget luksuriøs. Audi A4 allroad quattro er kort sagt en bil som gjør inntrykk. Takket være quattro firehjulsdrift takler den alle typer underlag. Innovative infotainment- og assistentsystemer (ekstrautstyr) sørger for høy komfort og sikkerhet.

Med Audi A4 Allroad quattro med quattro firehjulstrekk med suverene kjøreegenskaper som standard, kan du nyte kontakten med asfalten. Det gir mer dynamiske egenskaper, bedre veigrep og en god følelse på nær sagt alle typer underlag. Med høyere bakkeklaring er det ikke noe problem å bevege seg litt utenfor allfarvei. Dessuten er vinterveiene i Norge til tider vanskelige å kjøre på, og da gjør denne bilen praktisk talt jobben for deg!

 

                                                         

 

"quattro vil si permanent firehjulstrekk. Mister hjulene på en aksel veigrepet og det er fare for hjulspinn, overfører den hjulselektive momentstyringen drivkraften til den akselen eller det hjulet som har bedre veigrep, via fordelerkassen og haldexclutchen. Fordelen er bedre veigrep når bilen akselererer og økt sikkerhet som følge av balanserte sidekrefter.
Det som gjør quattro så enestående, er nemlig følelsen. Mange kunder beskriver det som å «ligge klistret til veien»." 

 

Er denne bilen egnet som familiebil?

Så absolutt. Stasjonsvognen har god plass til både fører og passasjerer, samt god plass i bagasjerommet. Sistnevnte rommer gledelige 505 liter, og slår du ned baksete får du plass til hele 1510 liter. Bilen leveres med ferdige iso-fix fester så du trygt kan plassere barna i barneseter i baksete. A4 Allroad kommer med høyerer bakkeklaring slik at den egner seg svært godt i ulent terreng og på norske vinterveier. Med denne bilen kommer du praktisk talt frem overalt!

 

Kommer bilen med tilbehøret jeg trenger til en aktiv hverdag?

Vårt delelager hjelper deg mer enn gjerne med tilbehøret du trenger. Trenger du bilsete til barna, ipadholder til nakkeputen eller bare en kaffekopp for lengre kjøreturer? Vi har det du trenger. Melder behovet seg for mer oppbevaring har vi skistativ, sykkelstativ, takbokser med mer. Vi hjelper deg med alt du trenger for en enklere hverdag både for deg og barna. Ta kontakt med vårt delelager HER.

 

barnesete       sykkelstativ

 

Design - Markant og eksklusiv ned til minste detalj

Den utvendige designen på Audi A4 allroad quattro har mange elegante detaljer som fremhever bilens unike utseende – fra singleframe-grillen og de markante luftinntakene, via allroad-logoen på forskjermene og innstigningslistene til hekkdiffusoren i matt selenittsølv.

Med sine røffe detaljer og typiske Allroad-look er dette en bil som gir deg det lille ekstra i forhold til en ordinær Audi A4. Liker du det elegante men samtidig sporty er dette en særdeles god kombinasjon.

 

                

 

 

Utstyr til din Audi A4 allroad quattro 

Vår populære stasjonsvogn kommer med mye standardutstyr. Noen utvalgte høydepunkter som er verdt å merke seg som standard er følgende: 

  • Audi Drive select (standard fra 190hk)
  • Bluetooth / handsfree
  • DAB+
  • MMI Radio med 7" skjerm, AUD og USB-inngang inkl. 8 høyttalere
  • Elektrisk bakluke
  • 3-eikers multifunksjonssportsratt i skinn som er høyde- og lengdejusterbart
  • LED-kjørelys
  • Audi city nødbrems
  • Fjernbetjent sentrallås

Bilen kan fullspekkes av utstyr. Se prisliste og utstyrsliste HER

Audi A4 Allroad er like komfortabel som den er sportslig. Møt høsten og vinteren i vår populære stasjonsvogn spekket med utstyr. Kjør trygt og sikkert under alle forhold!

Foto: Albjerk Bil Drammen, Audi.no,
Kilder: Audi.no, dinside.no