Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi A6 Avant

Nye Audi A6 er digital, intelligent og elegant. Det norske markedets forkjærlighet for stasjonsvogner møtes av Avant-utgaven, som kombinerer brukervennlighet og fleksibilitet med Audis dynamiske design.


- Nye Audi A6 Avant er en stasjonsvogn fullspekket av banebrytende teknologi. Vi har gledet oss til å kunne vise frem denne helt nye modellen til det norske markedet, fordi den kombinerer de gode kjøreopplevelsene og de dynamiske linjene med alle de praktiske egenskapene det norske markedet er særlig opptatt av, sier Elin Sinervo, direktør for Audi i Norge.

Avant-utgaven av Audi A6, som i Genève i mars fikk sin verdenspremiere i sedan-versjon, har solid bagasjeplass, samtidig som bakparten av bilen preges av skarpe linjer og et tydelig design. Fronten preges av den lave og brede singleframe-grillen som ble vist på sedan-utgaven. Bagasjerommet rommer fra 565 til 1680 liter. Komfort kombineres med dynamiske kjøreegenskaper og Audis nye designspråk, som tar merkevaren inn i en ny tidsalder.

Nye Audi A6 Avant er full av ny teknologi og innovasjon

En rekke assistent- og sikkerhetsystemer er standard. Det samme er Audis mildhybrid-system for alle motoriseringer. Den sørger både for økt komfort og effektivitet. Nytt opplegg for styring og fjæring sikrer dessuten at bilen kombinerer de dynamiske egenskapene med et svært høyt komfortnivå.

Den nye Audi A6 Avant er 4.94 meter lang, 1.89 meter bred og 1.47 meter høy. Det innebærer samtidig at den er enda lenger enn forgjengeren, og videre at den slår konkurrenter på innvendig plass. Rett under fem meter lang utstråler nye Audi A6 en sofistikert eleganse.

 

Infotainment

Audi A6 leveres nå med alt du kan tenke deg innen infotainment:

 • MMI navigasjon og MMI navigasjon plus med virtual cockpitAudi connect infotainmenttjenester; med et bredt utvalg av Audi connect infotainmenttjenester
 • Audi phone box; handsfree-enhet og stemmestyring for telefon. Med phone box blir strålingen fra mobilen minimal, samtidig som du får hjelp av bilens antenne for bedre mottak. Du kan også lade mobilen trådløst i Audi phone box, gitt at mobiltelefonen har denne muligheten
 • Audi Smartphone interface; Apple Car Play sørger for sømløs integrering av utvalgte app'er.

 

Interiørkonsept

Nytt interiør fra A til Å. Betjeningsbrytere og taster er nærmest eliminert og erstattet med et MMI-system med touch-skjermer. Betjeningen foregår som på din smartphone eller iPad hvor du sveiper på skjermen for å få frem neste «app», eksempelvis radio, navigasjon, telefon osv.

To skjermer i midtkonsollen på 8,8» (oppe), evt 10,1» oppe ved navigasjon plus, og 8,6» (nede). Det sportslige understrekes ved at instrumentpanelet har en klar dreining mot føreren.

Det nye MMI touch-systemet i Audi A6 og mulighet for stemmestyring gjør at nye A6 blir en intelligent turpartner som henter informasjon fra forhåndslagret data i bilen og fra skyen gjennom MMI navigation plus. Dette systemet er selvlærende basert på sjåførens kjøremønster og bilens forslag til kjøreruter er intelligent tilpasset den som kjører bilen.

 

Assistentsystemer

Komfort og sikkerhet i nye Audi A6 setter en ny standard i klassen. Bilen vil kunne leveres med parking pilot og garage pilot, som gjør at bilen selv sørger for parkering ved hjelp av myAudi-app'en, uten at sjåføren må sitte bak rattet.

I likhet med nye A8 og A7 er A6 en ambassadør for Audis nye designspråk. Nye A6 er elegant innvendig, samtidig som den er full av nye, heldigitale løsninger. Instrumentpanelet og de rene horisontale linjene understreker følelsen av god, oversiktlig plass for både sjåfør og passasjerer.

 

Standardutstyr

Her er et lite utdrag av standardutstyret på nye Audi A6:

 • Bluetooth 12V eller 48V mild hybrid system
 • LED hovedlys
 • Forberedelse for nødanrop og service
 • Elektrisk åpning og lukking av bagasjelokk
 • Forberedelse for tilhengerfeste
 • Pre sense city
 • Automatisk avblendbart innvendig speil
 • Elektrisk korsryggstøtte
 • Audi parkeringssystem plus
 • Audi sound system

Alle motorvarianter på nye Audi A6 leveres med mild-hybrid-teknologien som reduserer utslipp og forbruk ved hjelp av et litium-ion-batteri.


Pris

Fra pris Audi A6 avant 45 TDI 231hk quattro kr 770.500 ink. frakt/leveringsomkstninger levert Drammen. For pris på andre motoriseringer ta kontakt med oss!

Har du spørsmål ta kontakt med oss pr tlf 32 21 83 00, eller send oss en forespørsel via kontaktskjema!