Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

En helt ny følelse. En helt ny Audi A7 Sportback.

Endelig er det klart for en helt ny generasjon Audi A7. Audi har også denne gangen prioritert design i kombinasjon med ny teknologi. La oss ta en nærmere titt på bilen!

Audi A7 Sportback viderefører Audis nye designspråk og kombinerer de dynamiske linjene med kjøreegenskaper og et digitalt univers som legger lista høyere for hele bransjen.

Audi A7 med de iøynefallende lyktene, med den umiskjennelige lyssignaturen, den rette fronten med bred singleframe-grill, den coupéliknende profilen og den markante hekken levner ingen tvil om at den nye Audi A7 Sportback er en ekte A7. Designspråket er nyskapende, samtidig som det ivaretar de klassiske quattro-elementene. 

Design og teknologi

Den nye Audi A7 Sportback er sportslig elegant og representerer et nytt designspråk som viser vei inn i fremtiden. De skarpe linjene og den kupéliknende profilen gir bilen et dynamisk uttrykk. Lyktene med den unike A7-signaturen fremhever det moderne utseendet. Taket strekker seg i en lang bue fra A-stolpen, som er plassert langt bak, over det atletiske karosseriet til det markante bakpartiet med LED-lysbånd som går over hele hekken.

Audi A7 er en stor bil. Innvendig kombinerer A7 design og teknologi på en unik måte. Designspråket er fremtidsrettet og rent med horisontale linjer som understreker den luftige og gode plassen. Midtkonsollen er vendt mot sjåføren, noe som også styrker bilens dynamiske karakter. Samtidig er bilens interiørdesign både sofistikert og intuitivt. Avansert teknologi kombineres med ledende kjøreegenskaper.

 

  (bilder: audi.no)

 

Den nye Audi A7 viderefører Audis omfattende digitaliseringsstrategi, som ble lansert med nye Audi A8. Det sømløse samspillet mellom designet og Audis nye MMI touch-system med to høyoppløselige touch-skjermer erstatter de aller fleste av knappene fra tidligere modeller. Sjåføren styrer infotainment-systemet fra det øverste displayet, mens komfortinnstillingene styres via det noe mindre displayet under. Som i A8 gir skjermene både akustisk og haptisk feedback til bruker, og fungerer like intuitivt og umiddelbart som en smartphone. I tillegg kan Audi A7 også leveres med head up-display og Audi virtual cockpit.

 

 (bilde: audi.no)

 

I løpet av 2018 vil Audi A7 kunne leveres med Audi AI remote parking-pilot og Audi remote garage-pilot, som innebærer at bilen autonomt kan stå for parkering uten sjåføren bak rattet. Avhengig av utstyrsnivået kan bilen utstyres med så mange som fem radarsensorer, fem kameraer og opptil 12 ultralyd-sensorer og en laser-skanner.

 

 

Utvendig har nye Audi A7 store flater og skarpe og tydelige kanter som gjør at A7 på alle måter fremstår dynamisk og progressiv. En enda bredere og lavere singelframe-grill enn på A8 preger fronten på bilen, sammen med smale lykter og store luftinntak. Bilens lange panser og akselavstand kombineres med kraftige hjulbuer som understreker Audis quattro-gener. Bilens distinkte design understrekes ytterligere av proporsjonene og silhuetten. Bakparten som forrige generasjon A7 er kjent for gir A7 en særegen karakter, og har en integrert spoiler som automatisk forlenges ved hastigheter over 120 km/t. Audi A7 er 4,9 meter lang, akselavstanden er på 2,9 meter, bilen er 1,9 meter bred og 1,4 meter høy.

 

Pris

Nye Audi A7 er åpen for bestilling, og har du spørsmål eller ønsker et pristilbud på bilen ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med alt du måtte lure på!

Fra pris på Audi A7 45 TDI 231hk quattro fra kr 838.000 kr ink frakt/leveringsomkostninger levert Drammen!

Kilder: audi.no, moller.no, broom.no
Bilder: audi.no, moller.no, broom.no