Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Historie og 45 års jubileum

Publisert 17.januar 2018

Albjerk Bil Drammen feirer 45 års jubileum i 2018. Les vår historie og ta del i vårt jubileum med fantastiske tilbud i butikk!

Historie

Albjerk Auto ble startet i Tordenskioldsgate i Drammen i 1973 av Kåre Albjerk. Albjerk Auto som det het den gang har alltid vært en familiebedrift med hovedfokus på kvalitet med kundene i fokus.

Audi var det første agenturet, og allerede i 1974 ble også Volkswagen en del av Albjerk Auto. Etter en rekke år med god drift i Tordenskioldsgt kunne vi i 1984 flytte inn i nye lokaler i Ing. Rybergsgate 98. De nye lokalene  den gang var en av Drammens flotteste bilanlegg. Det har helt siden starten vært  klart at kvaliteten på arbeidet vi gjør for våre kunder vil være helt avgjørende for om vi skal lykkes med vårt overordnede  mål om å være distriktets ledende på kundetilfredshet. Vi har i en årrekke fått bekreftet at kundene våre setter pris på den servicen vi yter. 

I 2000 ble det gjennomført en merkeseparering mellom Audi og Volkswagen for å kunne yte enda større kundefokus. Vi flyttet derfor Audi inn i nytt flott bygg på Åssiden i 2002 med fabrikkens standard for salg av nye Audi som ren Audi forhandler, slik det hele startet i 1973. Albjerk Auto fusjonerte samtidig i 2001 med Chr. Opsahl Bil i Lier for salg av Volkswagen.

I 2008 valgte familien å endre navnene på begge sine forhandlere til Albjerk Bil. Albjerk Bil Drammen for Audi og Skadesenter, og Chr. Opsahl Bil i Lier ble endret til Albjerk Bil Lier. 

Siden 2008 har vi fortsatt å vokse i rekordfart. Vi skal ikke lenger tilbake enn 2016 hvor Albjerk Bil Drammen mottok prisen "Best på kundetilfredshet Audi". Vi er opptatt av å yte best mulig service for kundene våre hver eneste dag.

 

 

Året 2017 ble et investeringsår med åpning av nye bygg og avdelinger. 


7.mars 2017 flyttet ŠKODA fra Lier og inn i Norges flotteste og største frittstående ŠKODA-anlegg vis a vis Audi-bygget. Bygget har 1750 kvm grunnflate og totalt 5750 kvm fordelt på 3 etasjer. Her har vi både showrom for 12 nye biler og nytt komplett verksted med 8 løftebukker, EU-linje og lysjusteringsplass. Vi er et av Norges største "stand alone" ŠKODA-anlegg som vi er svært stolte av.

I april åpnet vi et av Norges største bruktbilsenter. Her finner du bruktbiler fra både Audi, Skoda og Volkswagen, samt en egen Audi Approved Plus avdeling. 

På verkstedsiden har vi startet konseptet KvikkService. Dette er et verksted for deg med 5 år gammel bil eller eldre. Dette er et tilbud for våre kunder med en Audi, Skoda eller Volkswagen. I tillegg til dette har vi egen bilpleieavdeling som tar seg av klargjøring og shine av våre biler. 

Albjerk Bil Drammen består i 2018 av Audi og Skoda med komplett drift, bruktbilsenter, skadesenter, KvikkService og egen bilpleieavdeling. Vi gleder oss enormt til fortsettelsen og håper på svært fornøyde kunder i årene som kommer. Vi skal gjøre vårt beste for å yte den beste kvaliteten og servicen ovenfor deg som kunde!