Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Åpning av offentlig ladestasjon

Oppdatert 02.mai 2019

Albjerk Bil åpner offentlig tilgjengelig ladestasjon på Åssiden!

Offesiell åpning tirsdag 7. mai kl 13.00

Tirdag 7. mai kl 13:00 åpner Albjerk Bil en helt ny ladestasjon for elbiler i tilknytning til sitt anlegg i Ing. Rybergsgate på Åssiden i Drammen. Her vil alle kunne lade sin elbil via portalen «Lade i Norge» og man får da tilgang til hele 6 stk. doble 22 kW ladere i tillegg til en 150 kW hurtiglader. For de bilene som er forberedt for 150 kw lading oppnår man da den raskeste ladehastigheten på markedet i dag, en Audi e-tron kan som eksempel fullades på ca 30 minutter.


Lade i Norge (www.ladeinorge.no) er en portal som gir elbilister tilgang til et nettverk med tusenvis av ladepunkter over hele Norge. Ladestasjonene eies av både bilforhandlere, privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Dermed kan elbilister forholde seg til én portal, enten de skal lade i Mandal, Oslo eller Tromsø. Lade i Norge eies og driftes av DEFA AS.