Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Stasjonsvognen Audi RS6 Performance

Audi RS6 Performance med sine 605 hestekrefter gjør 0-100km/t på kun 3,7 sekunder. DET er helt rått til stasjosnvogn å være.

Sportsbil, bybil, firmabil eller familiebil? Denne bilen kan faktisk brukes til alle formål!

Det som kjennetegner RS 6 er følgende:

  • Sportslige støtfangere med store luftinntak foran
  • En sterkt profilert diffusorinnsats bak
  • RS grill i bikubelook i sort høyglans og ekstra brede paneler
  • Luftinntaket med quattro-logo
  • De markante elementene i matt titaniumlook, som f.eks på rammen rundt singleframe-grillen, frontspoilerne og sidelistene i luftinntakene, pyntelistene ved sidevinduene, sidespeilhusene og den øverste kanten på diffusorinnsatsen bak.

For deg som er opptatt av motor og fart kan denne bilen skimte med en 4,0-liters V8 TFSI-motor.  Som nevnt innledningsvis går denne doningen fra 0-100km/t på kun 3,2 sekunder!! Et spesielt høydepunkt er at motoren har en overboost-funksjon, der føreren har helt opp til 750 Nm dreiemoment til rådighet på kort tid. Dette kan vi like!

 

For deg som ikke er like opptatt av hestekreftene i bilen kan vi glede deg med svært komfortable seter til sportsbil å være, god plass i både baksete og bagasjerom som gjør dette til en svært allsidig bil. For de som ønsker seg en sportslig bil som familiebil er ikke vi i tvil om at denne pakken av en bil kommer seirende ut for alle parter på tross av en noe stiv prislapp. Du får tross alt noe av det råeste av en stasjonsvogn som finnes på markedet.

Er du nysgjerrig på kjøp av ny Audi RS 6? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg med å finne bil etter ditt behov. Det skal også nevnes at vi i 2016 var størst på salg av RS-modeller i Norge! 

Kilder: audi.no
Bilder: Albjerk Bil Drammen