Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Kjære Audi-kunde!

Under panseret på din Audi finnes noe av den mest avanserte teknologien mennesker er i stand til å skape. Bak hver Audi-modell ligger det tusenvis av timer med forskning og utvikling. Teknikken drives fremover i et voldsomt tempo, og Audi skal hele tiden ligge i forkant. Nå er det viktigere enn noensinne at mekanikerne er oppdatert på de siste løsningene. Derfor er vi alltid online med Audi-fabrikkens fremste eksperter, og vi jobber derfor kontinuerlig med opplæring. Av én enkelt grunn. Vi skal sørge for at bilen din er i de beste hender.

Hos Albjerk Bil Drammen er du i nettopp de beste hender. I 2016 ble vi kåret til Årets Forhandler på CSS kundetilfredshet. Takket være svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder fortsetter vi den knallharde jobben med å alltid yte best service til våre kunder. Vi skal være best på service og du skal alltid være fornøyd etter et besøk hos oss.

Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold for din Audi. Foreskrevet vedlikehold er en forutsetning for din nybilgaranti. Tar du service hos oss slipper du å tenke på innholdet i servicen – det garanterer vi.

Audi Service gir deg dessuten følgende fordeler:

  • Vi oppgraderer bilens systemer mens du er på service.
  • Vi er alltid online med Audi-fabrikkens fremste eksperter.
  • Audi Mobilitetsgaranti fornyes ved hver utført Audi Service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Audi.
  • 15.000 timer med årlig Audi opplæring finner du kun på våre Audi Serviceverksteder.
  • Ved å bruke originale deler vil din Audi alltid forbli en Audi.

 

For å booke service online bruker du linken til Mitt Bilhold. Om du ikke har registreringsnummer og kilometerstand tilgjengelig ta kontakt med oss i skjemaet under så hjelper vi deg så fort vi kan. 

 

Om du ønsker å ringe oss finner du vår kontaktinformasjon her.

 

Du kan også lese mer om:
· EU-kontroll
· Garanti


Kun verksteder med Audi Service-skiltet er sertifisert og godkjent av Audi.

Selv om kompetansen vår er ekstraordinær, er prisene våre høyst ordinære.

Bestill verkstedtime

Samtykke
Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.