Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Oppdatert 03.februar 2017

Albjerk Bil Drammen selger både nye og brukte biler fra Audi. I tillegg har vi et Audi-sertifisert verksted, eget skadesenter med sertifisert skadespesialist og delelager. 

En av landets største Audi-forhandlere

Albjerk Bil Drammen AS er en del av Albjerk Bil-gruppen og er en av landets største Audi-forhandlere. Albjerk Bil ble startet opp allerede i 1985, og bilbutikken er merkeforhandler både for Audi, Volkswagen, Skoda og Volkswagen nyttekjøretøy i Drammen og Lier. Albjerk Bil selger over 4000 nye og brukte biler i året, og har 175 ansatte. Audi er vårt premiummerke, og det er viktig for oss å kunne tilby kundene biler i alle prisklasser.

Hos Albjerk Bil Drammen får vi besøk av alle typer kunder. Både familier, kvinner og menn i alle aldre kjøper Audi hos oss. Etter at leasing ble veldig populært har det også blitt en yngre kundegruppe som kjøper Audi. Det er helt klart noen Audi-modeller som står øverst på ønskelista til kundene våre. De tre mest populære bilmodellene er den ladbare hybridbilen Audi A3 e-tron, den allsidige stasjonsvognen Audi A4 allroad, og den tøffe SUV-en Audi Q5. For øvrig var vi også Norges største forhandler på salg av RS og Sport-modeller i 2016.

 

Årets Audi-forhandler, best på kundetilfredshet og årets skadesenter

I januar 2019 mottok Albjerk prisen for Årets Audi-forhandler for fjerde gang, noe som viser at vi har lykkes med å gjøre kundene våre fornøyde. Det er første gang at en forhandler har fått denne prisen for fjerde gang!

Albjerk Bil Drammen gikk også av med seieren i CCS Awards som beste forhandler på kundetilfredshet i 2016. I tillegg er Albjerk Bilskadesenter godkjent Skadespesialist og ble kåret til Årets Skadesenter av Harald A. Møller i 2015.

 

Kundeomtaler: «Meget bra service og kundebehandling»

Vi setter alltid kunden i fokus og yter service til vårt ytterste. På den måten får vi svært gode tilbakemeldinger fra kundene våre, både når det gjelder salg og service. Albjerk Bil Drammen har svært serviceinnstilte medarbeidere, og vi har en skapt en kultur med en åpen tone, inkluderende holdning og et genuint ønske om å levere det beste for kundene. Vi har satset stort på å ha fullt fokus på den gode kundeopplevelsen.

Dette synes kundene våre om oss:

«Meget bra service og kundebehandling hos Albjerk» - Christian Sommerfelt via vår Facebook-side.

«Et strålende sted å handle bil, god service og dyktig selger» - Solveig Karlsen via Facebook-siden.

«Service, service og service. Alltid hyggelig her» - Tomas Oberg via Facebook-siden.

 

Fokus på fremtidens biler

Audis visjon er å være «The number one premium brand». Det betyr at Audi skal være best i premiumsegmentet, både på salg, oppfølging og kundeservice. Audi er kjent for biler av ypperste kvalitet, sitt unike quattro-system og at “forspranget ligger i teknikken”.

Audi ønsker hele tiden å overgå kundenes forventninger ved å ligge i front når det kommer til design og teknologi. Hos oss kan du skreddersy din Audi både etter smak, ønsker og behov. l fremtiden vil Audi fokusere på innovasjon og teknisk videreutvikling, og visjonen er å være ledende på førerløse biler innen 2025.

Er du nysgjerrig på en Audi, eller trenger noen gode råd om bilkjøp? Kontakt oss for en hyggelig prat eller kom innom for prøvekjøring av din neste Audi.

Albjerk Bil Drammen er en Audi-forhandler som det alltid skal være hyggelig å besøke. Hos oss kan du merke all energien og bilentusiasmen til våre ansatte. Velkommen til oss!