Audi AG har nå sluppet prototypen av vår nye elbil Audi e-tron quattro. Det bekreftes at bilen leveres med 5 seter, rikelig med bagasjeplass og hengerfeste. 

Som tidligere nevnt er Norge svært heldige og får en unik mulighet for eksklusiv forhåndsreservasjon av Audi e-tron quattro concept.

Ny informasjon vi kan glede dere med er at bilen leveres som 5-seter og kan leveres med hengerfeste. To svært viktige punkter for det norske markedet. Audi avduker i disse dager en spesialkamuflert prototype av e-tron på bilutstillingen i Genève. Totalt skal 250 prototyper av bilen tilbakelegge mer enn fem millioner kilometer under tildels ekstreme forhold på fire ulike kontinenter, inkludert grundig testing på Skandinaviske vinterveier.

Audi AG har for første gang en prisindikasjon på den fullelektriske SUV'en Audi e-tron. Prisindikasjonen er 80.000 euro i det tyske markedet. Merk at prisindikasjonen er inkludert merverdiavgift, som det foreløpig er fritak for i det norske markedet. Endringer før lansering kan forekomme.

Audi e-tron blir en fullblods SUV. I forbindelse med pressevisningen av prototypen ble det bekreftet at bilen får en hurtigladekapasitet på 150 kW, at den kommer med fem seter og at hengerfeste blir tilgjengelig. Rundt 250 prototyper av Audi e-tron testes nå verden over, under alle slags ekstreme kjøreforhold, før man starter masseproduksjonen. Audi e-tron quattro concept er utstyrt med et batteri på 95 kWh og for konseptutgaven viser man til over 500 km rekkevidde etter NEDC-syklusen. Endelige tall for prototypen og etter hvert den produksjonsklare utgaven er ikke oppgitt ennå.

Den produksjonsklare utgaven av bilen får sin verdenspremiere 30. august i Brüssel, byen hvor bilen også skal produseres. Deretter vil de første utstillings- og pressebilene ankomme Norge i desember. Rett over nyttår planlegges det for utlevering av de første kundebilene. Endelig leveringstid for din bil vil avhenge av flere forhold, blant annet det utstyrsnivået du velger. Mer konkret informasjon om dette kommer når bilen åpnes for bestilling til høsten.

Høydepunkter

  • Bilen leveres som 5-seter og rikelig med bagasjeplass
  • Bilen kan bestilles med hengerfeste
  • Bilen leveres med quattro firehjulstrekk som får deg trygt frem hele året
  • Prisindikasjonen er 80.000 euro i det tyske markedet
  • Bilen kommer til et europeiske markedet mot slutten av 2018 - det er virkelig bare å glede seg!

– Det er en trygghet for alle våre kunder at bilen går gjennom omfattende testing under alle slags forhold. I vår del av verden er kulde, snø og store avstander vante forhold. Det blir det også for Audi e-tron. Vi snakker om en stor SUV med god plass til fem mennesker, med lang rekkevidde og mulighet for 150 kW hurtiglading, sier Elin Sinervo, direktør for Audi i Norge, om bilen som kommer mot slutten av året.

Med utgangspunkt i de forholdene kunder vil kjøre Audi e-tron tester man ytterpunktene under temperaturer fra -20 grader til +50 grader. Hensikten er å forsikre seg om at den elektriske SUV-ens allround-kvaliteter ikke utfordres av ekstreme forhold.

Prototypen av Audi e-tron gir nok en forsmak på hva kundene har i vente.

Bak den lette kamuflasjen skjuler det seg en dynamisk premium-SUV med god plass til fem mennesker og rikelig med bagasje. Plassen og komforten i bilen står ikke tilbake for hva man forventer av en Audi i premium-segmentet. Rekkevidden legger til rette for langturer og de mange lademulighetene bidrar også til at helelektrisk mobilitet med Audi e-tron blir kompromissløs. På under en halvtime kan bilen lades opp for langtur, og quattro-systemet i bilen tar firehjulsdrift inn i en ny tidsalder og sikrer suverene egenskaper i all slags terreng.

Den produksjonsklare utgaven av Audi e-tron kommer til det europeiske markedet mot slutten av 2018. Produksjonen av bilen vil skje på Audis karbon-nøytrale anlegg i Brüssel.

Mer informasjon om reservasjon finner du her

Kontakt oss

Samtykke
Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.

 

MERK: Endringer kan forekomme. 
Kilder: Audi AG, Audi Norge