Magasin fra Albjerk Bil Drammen

Velkommen til vårt Audi magasin for Albjerk Bil Drammen. Her vil du finne nyttig informasjon om våre nåværende og nye modeller!

Alt vi vet om Audi e-tron - elektrisk kjøreglede

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene, og har nå fått sin etterlengtede verdenspremiere i San Francisco. Veiledende pris inkludert frakt og levering Drammen er 651.900,- og bilen er åpen for bestilling!

Les mer
 • Audi e-tron VIP-visning Lørdag 3.november

  Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene, og har nå fått sin etterlengtede verdenspremiere i San Francisco. Veiledende pris inkludert frakt og levering i Oslo er 651.900,- og det åpnes for bestilling senere i år. Prislisten vil foreligge senere!

  Les mer
 • Alt vi vet om Audi e-tron - elektrisk kjøreglede

  Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene, og har nå fått sin etterlengtede verdenspremiere i San Francisco. Veiledende pris inkludert frakt og levering Drammen er 651.900,- og bilen er åpen for bestilling!

  Les mer
 • Kundefrokost med livestream av Audi e-tron -> Tirsdag 18.september fra kl.05.30

  Tirsdag 18. september kl. 05.30 norsk tid blir den endelige utgaven av Audi e-tron avduket i San Fransisco, USA.Det blir sendt live fra arrangementet og vi håper du vil dele denne begivenheten sammen med oss!

  Les mer
 • Nye Audi A1 Sportback

  I 2010 inntok Audi et nytt segment med sin A1. Nå står andre generasjon klar på startstreken, mer maskulin, større og full av ny teknologi. Vår lille men store A1 har blitt helt ny, prisene er klare og bilen er åpen for bestilling!

  Les mer
 • Nytt overhode i Q-familien - Nye Audi Q8

  Nye Audi Q8 er elegant og tøff nok til å håndtere terrenget. Det nye overhodet i Audis Q-familie er åpen for bestilling hos Albjerk Bil Drammen!

  Les mer
 • Mange velger plug-in hybrid fremfor elbil - Dette bør du vite om våre ladbare hybrider og trygg lading

  En hybridbil er en bil med det beste fra to verdener; en forbrenningsmotor og en elektrisk motor. Bilene er i tillegg svært gunstige når det kommer til lave avgifter og lave driftskostnader.

  Det er viktig å lade hybridbilene på en trygg og sikker måte, og vi skal fortelle deg hvordan!

  Les mer
 • Nye Audi A6 Sedan - Endelig i butikk

  8. generasjon av Audi A6 er nå på plass. Nye Audi A6 er digital, intelligent og elegant. Les mer om vår nye sedan og velkommen innom oss for å se bilen i vår utstilling!

  Les mer
 • Nye Audi A6 Avant

  Nye Audi A6 er digital, intelligent og elegant. Det norske markedets forkjærlighet for stasjonsvogner møtes av Avant-utgaven, som kombinerer brukervennlighet og fleksibilitet med Audis dynamiske design.

  Les mer
 • Audi e-tron elbil - Verdenspremiere 17.september 2018

  Audi AG har som tidligere skrevet sluppet prototypen av vår nye elbil Audi e-tron quattro. Ett element i utviklingen er de virtuelle sidespeilene som får verdenspremiere sammen med bilen 17.september i år!

  Les mer
 • Audi e-tron quattro - Ny informasjon

  Audi AG har nå sluppet prototypen av vår nye elbil Audi e-tron quattro. Det bekreftes at bilen leveres med 5 seter, rikelig med bagasjeplass og hengerfeste. 

  Les mer
 • En helt ny følelse. En helt ny Audi A7 Sportback.

  Endelig er det klart for en helt ny generasjon Audi A7. Audi har også denne gangen prioritert design i kombinasjon med ny teknologi. La oss ta en nærmere titt på bilen!

  Les mer
 • Vår største plug-in-hybrid Audi Q7 e-tron quattro

  Audi Q7 e-tron er verdens første TDI ladbare hybridbil med quattro firehjulstrekk. "Best i test og terningkast 6"

  Les mer
 • Historie og 45 års jubileum

  Albjerk Bil Drammen feirer 45 års jubileum i 2018. Les vår historie og ta del i vårt jubileum med fantastiske tilbud i butikk!

  Les mer
 • Velkommen til kundekveld 7.desember

  Vi inviterer til kundekveld hos Albjerk Bil Drammen torsdag 7.desember fra kl.18-20.

  Les mer
 • Stasjonsvognen Audi RS6 Performance

  Audi RS6 Performance med sine 605 hestekrefter gjør 0-100km/t på kun 3,7 sekunder. DET er helt rått til stasjosnvogn å være.

  Sportsbil, bybil, firmabil eller familiebil? Denne bilen kan faktisk brukes til alle formål!

  Les mer
 • Audi's elektriske fremtid

  Audis elektriske satsing fortsetter med stor kraft. Aller først kommer Audi e-tron i 2018. Deretter følger en rekke elektriske nyheter med fire ringer.

  Les mer
 • Nye Audi A8

  Den nye Audi A8 definerer luksusklassens fremtid!

  Les mer
 • Audi A4 allroad quattro - Familiebilen for norske veier

  Audi A4 allroad quattro - Bilen som gjør dårlige veier til gode opplevelser

  Les mer
 • Audi A3 e-tron - Ladbar plug-in hybrid

  Audi A3 Sportback e-tron er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift - Ladbar hybrid på sitt beste!

  Les mer
 • Audi e-tron quattro concept. Forhåndsreserver din nye elbil her.

  Ny og oppdatert informasjon!

  Audi AG har nå sluppet prototypen av vår nye elbil Audi e-tron quattro. Forhåndsreserver plass i køen til din nye elbil HER!

  Les mer